Dictatori, Generali Chinezi, Presedinti Spala Bani in Occident: Odreslelor Acestora Beneficiaza

Globalizarea Cumpararii Masteratelor si Doctoratelor in Occident de Catre Lideri prin Spalare de Bani

 

Multi dictatori, si generali Chinezi cumpara efectiv Diplome pentru odreslele lor universitatile din Occident.

In general procedura este urmatoarea: e.g. Hosni Mubarak (dictatorul Egiptului) cu 10 ani in urma, a facut o donatie universitatii prin decan la Harvard, dupa care fiul lui (inca viu, in exil) s-a inscris si si-a luat Doctoratul acolo. Decanul Universitatii si-a dat recent demisia, fiind prins cu “mita in sac”.

Facind donatii immense, prin acest model “caritabil”, ultimii dintre dictatorii lumii isi pun copii pe banda rulanta in drum spre obtinerea de masterate si doctorate.

 Printre ei, Generalul BO XILAI (din China),  al carui fiu Guagua Bo se afla in USA http://wp.me/p1tJbN-26
, intr-un program de doctorat la Harvard, este momentan inchis pentru coruptie, impreuna cu sotia lui, care a otravit un business-man Britanic.

Fiul lor, Bo Guagua s-a si mutat repede din casa apropiata de Universitate, si si-a vandut Corvett-a rosi, ca sa scape de scrutinul mass-mediei.

De asemeni, fiica Presedintelui Siriei, este si ea in program de Internship (sic) al Universitatii Harvard finantat de “Donatiile” tatalui ei, ticalosul dictator al Siriei, Asad.

As mai adauga, ca inca 5 generali din China, au copii in programe de doctorat aici in SUA.

Nici unul din cei enumerati nu putea ca sa isi finanteze odreasla din banii proveniti din salarii oneste.

Asistam la  o adevarata epidemie aici in America, la acest tip de spalare de bani, care are loc la nivelul cel mai inalt. Cati dintre copii celor la putere momentan exista in programe de doctorat, programe pe care numai prin spalare de bani (a se citi donatii) pot fi platite, la ce scumpete este azi aici in USA. Educatia a devenit o comoditate, la indemina marilor moguli, si magnati, care finanteaza diferite “doctrine” academice. Multi academicieni chiar “se cloneaza” in acest scop, pentru a asigura primatul ideilor neoliberale, ori socialiste, intreaga gama de ideologii fiind finantata de fratii Kohn (republicani, magnati petrolieri), ori profesori de tipul lui Noam Chomsky. Acesta din urma are mare “audienta” la tarile din lumea a treia unde politica Americii este repudiata ca de exemplu in Ecuador, Venezuela, Peru si Korea de Nord

Vezi si comentariul meu la:

http://cititordeproza.ning.com/forum/topics/invitatii-ziare-com-stefan-vlaston-mergem-mai-departe-cu-un?groupUrl=creationismvsevolutionism&xg_source=activity

 

Olga Lazin-Andrei

olgalazin@gmail.com

 

P.S.

Adaug aici un citat din ziarul ZIUA.com referitor la ingrijorarea tinerilor care au  etica in Romania, referitor la fenomenul de epidemie a plagiaturilor in Romania:

Adevarat conducator (Miercuri, 20 iunie 2012, 15:24)

 

“Nu, nu merge si asa. Ponta nu e un conducator capabil, e doar un individ cocotat la putere prin inselaciune si furt. Mai bine ca n-a avut suficient timp sa-si demonstreze “capacitatile”. S-a intamplat si la case mai mari, nu-i asa?
Romania are nevoie de un conducator capabil dar si integru, civilizat, educat, onest. Sunt multi romani de valoare care indeplinesc cel putin conditiile astea, totul e sa-i putem descoperi si sustine.

raspunde trimite

 

—-
Sursa:

<a href="http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304818404577345680438913376.html” title=”Bo Guangua” target=”_blank”>http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304818404577345680438913376.html

Advertisements

About DrOlgaLAZIN

Published writer and university lecturer. 25 years in Education. My website: http://www.olgalazin.net My books are here: http://www.olgalazin.net/books.html Also on Amazon.com check out my books in English, and Spanish.
This entry was posted in anticorruption, dictatori, victor roncea and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s