Dictatori, Generali Chinezi, Presedinti Spala Bani in Occident: Odreslele Acestora Beneficiaza

New

 Globalizaria Cumpararii Masteratelor si Doctoratelor in Occident

 

Multi dictatori, generali Chinezi cumpara efectiv Diplome pentru odraslele lor cind fac “donatii” la universitatile din Occident.

In general procedura este urmatoarea: e.g. Colonelul Moammar Gadhafi (fostul dictator al Libiei), a facut o mare donatie in bani universitatii prin decan la Cambridge (U.K), dupa care fiul lui (Saif) s-a inscris si si-a luat Doctoratul acolo. Decanul Universitatii si-a dat recent demisia, fiind prins cu “mita in sac”.

Facind donatii immense, prin acest model “caritabil”, ultimii dintre dictatorii lumii isi pun copii pe banda rulanta in drum spre obtinerea de masterate si doctorate in Occident.

 Printre ei, Generalul Bo Xilai (din China),  al carui fiu se afla in USA, intr-un program de doctorat la Harvard (Kennedy School de Guvernamint), este momentan inchis pentru coruptie, impreuna cu sotia lui, Gu.

Fiul lui, Guagua mergea la Universitate intr-un Ferrari rosu, si statea in cel mai scump apartmanet existent linga Universitatea Harvard.

 

 

Si acesta a fost de curand arestat, vezi articolul din Wall Street Journal.[1] 

De asemeni, fiica Presedintelui Siriei, este si ea in program de Internship (sic) finatat de “Donatiile” tatalui ei, ticalosul dictator al Siriei.

Inca 5 generali din China, au copii in programe de doctorat aici in SUA.

Nici unul din cei enumerati nu putea sa isi finanteze odreasla din banii proveniti din salarii, sau din monopolurile pe care le detin in China.

Asistam la  o adevarata epidemie aici in America, la acest tip de spalare de bani, care are loc la nivelul cel mai inalt. Cati dintre copii celor la putere momentan exista in programe de doctorat, programe pe care numai prin spalare de bani (a se citi “donatii”) pot fi platite, la ce scumpete este azi aici in USA.

Doar aicila UCLA, scolarizarea pet imp de un an este de $70.000, daca traiesti simplu, fara cartile pe care trebuie ca sa le cumperi ca si student. Ca sa te inscrii la U.C. Bercley, de exemplu, te costa $19.000 doar inscrierea, taxa pentru faprul ca nu esti locuitor al Statului California.

Multi dintre studentii mei lucreaza doua sau trei slujbe ca sa poata sa isi acopere cheltuielile. EU am fost unul din acei student, iar acum am Doctoratul inIstorie de la UCLA.

Dar m-a costat enorm, cat pretul a doua case in Romania.

Asa este daca nu esti fata de presedinte, ori lider Chinez al comunistilor.

olgalazin@gmail.com

Olga Lazin-Andrei

olgalazin@gmail.com

Vezi si comentariul meu la:

http://cititordeproza.ning.com/forum/topics/invitatii-ziare-com-stefan-vlaston-mergem-mai-departe-cu-un?groupUrl=creationismvsevolutionism&xg_source=activity

Adaug aici un citat din ziarul ZIUA.com referitor la ingrijorarea tinerilor care au  etica in Romania, referitor la fenomenul de epidemie a plagiaturilor in Romania:

Adevarat conducator (Miercuri, 20 iunie 2012, 15:24)

“Nu, nu merge si asa. Ponta nu e un conducator capabil, e doar un individ cocotat la putere prin inselaciune si furt. Mai bine ca n-a avut suficient timp sa-si demonstreze “capacitatile”. S-a intamplat si la case mai mari, nu-i asa?
Romania are nevoie de un conducator capabil dar si integru, civilizat, educat, onest. Sunt multi romani de valoare care indeplinesc cel putin conditiile astea, totul e sa-i putem descoperi si sustine.

raspunde trimite


[1] http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304818404577345680438913376.html

Bo Xilai’s Son Appears to Have Left Home Near Harvard, WSJ, Aprilie 16, 2012, de Jennifer Levitz, Steve Eder.

Advertisements

About DrOlgaLAZIN

Published writer and university lecturer. 25 years in Education. My website: http://www.olgalazin.net My books are here: http://www.olgalazin.net/books.html Also on Amazon.com check out my books in English, and Spanish.
This entry was posted in anticorruption, dictatori, victor roncea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s